Accesorii tarcuri vitei


Lazi de plastic cu capace cu balamale, pentru protejarea hranei/ concentratelor de pasari, intemperii si alti daunatori. Capacul are inclinatia ideala pentru ca precipitatiile sa se scurga si sa nu contamineze hrana/ concentratele.
Capacitatea: 23L. Dimensiuni: 340 x 300 x 300 mm.
Culoare: alba/verde

Iesle metalica ce se poate fixa pe interiorul unui tarc pentru vitei, pentru distribuirea fanului.
Dimensiuni: 535 x 155 x 385 mm.

Lazi 2 in 1 pentru fan si hrana/concentrate. Un compartiment contine fanul, celalalt hrana/concentrate. intreaga unitate este acoperita cu un capac ce se deschide spre spate (clasic), pentru a proteja continutul de pasari, daunatori si intemperii.
Dimensiuni: 650 x 460 x 770 mm.
Culoare: negru.

Stinghiile pot fi amplasate inauntrul tarcului, pentru a separa asternutul de sol, astfel protejandu-l si reducand necesarul de efort.
Stinghiile asigura si confort sporit pentru vitel. Aceasta stinghie de marime universala poate fi utilizata singura sau in perechi, in functie de aplicatie.
Dimensiuni: 1200 x 900 x 65 mm.
Culoare: alb/negru.
Stinghiile pot fi amplasate inauntrul tarcului, pentru a separa asternutul de sol, astfel protejandu-l si reducand necesarul de efort. Stinghiile asigura si confort sporit pentru vitel. Aceasta stinghie de marime universala poate fi utilizata singura sau in perechi, in functie de aplicatie.

Accesorii tarcuri vitei